Ihonhoito

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua myös ihonhoitoosi liittyvissä asioissa. Myynnissä on laadukasta apteekkikosmetiikkaa muun muassa seuraavilta tuotesarjoilta. Tule apteekkiin, niin valitaan yhdessä sinun ihollesi sopivat tuotteet.

 

Käytössämme on kosmetiikkapassi. Ostamalla yhden vähintään 20€ maksavan kosmetiikkatuotteen saat yhden leiman ja kun on 5 leimaa, niin saat yhdestä kosmetiikkatuotteesta -50% alennuksen.

Kosmetiikkapassiin kuuluvat kosmetiikkasarjat mm. Aco, Avène, Favora, Bellavita, La Roche Posay, Sebamed,  Eucerin, Louis Widmer, IDUN Minerals, Vichy sekä Aurinkotuotteet.

Kosmetiikkapassin etuteen eivät kuulu hiustenhoitotuotteet eikä perusvoiteet. Leimojen keräämisellä ei ole aikarajaa.

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet ovat huolella valittu ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura-sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

 

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

La Roche Posay (LRP)  La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

 

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

WidmerWidmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

IDUN Minerals – mineraaliskosmetiikkasarja IDUN Minerals AB

Puhdasta mineraalikosmetiikka sisältävä kosmetiikkasarja on ruotsalaisten kehittämä. Sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa kasvoille, silmille, huulille ja kynsille. Tuotteet sopivat kaikille, myös kaikista herkimmälle iholle. Herkkäihoisille sopivia tuotteita voivat käyttää myös erilaisista iho-ongelmista, esimerkiksi aknesta tai rocaceasta kärsivät ihmiset. Tuotteesta on poistettu kaikki epäpuhtaudet, allergisoivat aineet kuten nikkeli, kromi ja lyijy. Tuotteet eivät sisällä hajusteita.

Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden useille IDUN Minerals -tuotteille.

Tuotesarjan omille sivuille»