Palvelut

Kanta-asiakkaan edut

Liittyminen kanta-asiakkaaksi onnistuu apteekissa ja asiakastili kytketään Kela-korttiin, jotta sinä vältät turhat kortit. Edullisempien palveluiden lisäksi kanta-asiakkaille on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.

Kanta-asiakkaat Kaikki asiakkaat
Reseptin uusinta 0 € 1 €
Reseptin pikauusinta Mehiläinen digiklinikan kautta 20 € 20 €
Verenpaineen mittaus 4 € 8 €
Lääkkeiden kotiinkuljetus Mukkulan alueella 5 €,

ulkopuolella 10 €

10 € / 15 €
Schengen-todistus 5 € 10 €

 

Kosmetiikkapassilla 6. tuote -50 %

Jokaisesta vähintään 20 € (normaalihinta) arvoisesta kosmetiikkatuotteesta saat yhden leiman. Passiin kuuluvat aurinkotuotteet ja seuraavat kosmetiikkasarjat:

  • Aco
  • Avène
  • Atopik
  • Bellavita
  • Cerave
  • Favora
  • La Roche Posay
  • Louis Widmer
  • Vichy

Passiin eivät kuulu hiustuotteet tai perusvoiteet. Passin saa apteekista ja se on apteekkikohtainen. Leimojen keräämisellä ei ole aikarajaa.

Lääkkeiden kotiinkuljetus Mukkulan alueella ja sen ulkopuolella

Kotiinkuljetus sopii sekä resepti- että itsehoitolääkkeille ja -tuotteille. Soita ja kysy tarkemmin apteekista.

Annosjakelupalvelu sopii henkilöille, joilla on useita lääkityksiä

Annosjakelupalvelussa asiakas saa säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet käteviin päiväannospusseihin jaettuina aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annosjakelupussit voidaan toimittaa asiakkaan kotiin kotihoidon kautta tai ne voidaan hakea apteekista itse. Palvelun aloituksessa tarkastetaan lääkkeiden yhteisvaikutukset ja päällekkäisyydet. Palvelun hinnasta on mahdollista saada Kela-korvausta ja siihen kuuluu reseptien voimassaolosta huolehtiminen.
Kysy lisää apteekista!

Lääkehoidon arviointi -palvelussa lääkitystä voidaan joskus jopa keventää

Lääkehoidon arviointi -palvelussa erityispätevyyden (LHA) hankkinut farmasisti arvioi potilaan lääkehoidon kokonaisuuden, jonka jälkeen hoitava lääkäri tekee mahdollisesti muutoksia potilaan lääkityslistaan arviointiraportin huomioiden.

Lääkehoidon arviointi sopii iäkkäille, monisairaille ja paljon lääkkeitä käyttäville. Arvioinnissa käydään läpi asiakkaan sairaudet, oireet, lääkitysten haittavaikutukset yms. ja sen tarkoitus on korjata lääkityksen epäkohtia.

Palvelun hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella tuntiveloituksena 41 €/h. Hinta sisältää alkuhaastattelun, lääkehoidon arvioinnin, matkakulut Päijät-Hämeen alueella, loppukeskustelun ja raportin, jonka voi toimittaa hoitavalle lääkärille.

Kysy lisää apteekista!

Palvelut yrityksille

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee myös yritysasiakkaita vahvalla kokemuksella kaikissa terveyteen, hyvinvointiin ja lääkepalveluihin liittyvissä asioissa.

Olemme tarjonneet annosjakelupalvelua jo vuodesta 2007. Asiakkaitamme ovat yksityiset hoivayritykset, ikääntyneiden palvelutalot, niin yksityiset kuin julkiset kehitysvammaisten asumisyksiköt sekä nuorten lastensuojeluyksikkö. Tarvittaessa tuotamme myös yrityksille erilaisia lääkekoulutuksia ja -opastuksia.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä luotettavaan palveluumme, jonka voimme räätälöidä yksilöllisesti. Tuomme tilatut lääkkeet annoksen mukaan annospussissa tai purkissa joustavasti sopimuksen mukaan, myös akuuteissa tilanteissa.

Ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme, niin voimme kartoittaa miten voimme olla avuksi juuri sinun yrityksessäsi.