Tarjoukset

Bethover B12 tai Bethover B12 + foolihappo

Tärkeää B12-vitamiinia joko ilman tai foolihappoon yhdistettynä valmisteena muistin ja hermojen
normaalin toiminnan tukemiseen. Foolihapon tarvetta lisäävät mm. raskaus, diabetes sekä suoliston ongelmat. 1 imeskelytabletti päivässä.

 

150 tabl

24,90 (norm. 29,90)

Salutem Hammastahna fluorillinen

Salutem hammastahna on herkän ja kuivan suun ongelmiin kehitetty suomalainen, vaahtoamaton hammastahna. Se ei sisällä ärsyttäviä ainesosia. Sisältää fluoria.

70 g

6,50 (norm. 8,39)

Synomax nivelgeeli kipuun, tulehdukseen ja turvotukseen nivelissä

 

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Synomax Nivelgeeli on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike. Valmistettu Suomessa. Synomax Nivelgeeli on parabeeniton ja väriaineeton, geelimäinen tuote, joka imeytyy hyvin, ja on miellyttävä ja helppo käyttää.

100 ml

13,90 (norm. 17,74)

Remo-Wax -tuoteperhe

Remo-Wax -tuoteperheen tuotteet korvavahan poistoon ja ennaltaehkäisyyn. Nyt koko sarja- 20 %!

10 ml - 15 ml

-20 % (norm. 16,13 - 20,43)

APTEEKKI Nesteytys Pore

Kun eri syistä tarvitset nesteytystä, on tärkeää varmistaa glukoosin ja elektrolyyttien eli suolojen riittävä saanti. Liuottamalla APTEEKKI Nesteytys Pore -tabletin veteen saat raikkaan appelsiinin tai vadelman makuisen juoman. Muista nauttia myös muita nesteitä valmisteen lisäksi käyttöohjeen mukaisesti. Sopii myös vegaaneille.

10 poretabl

10,50 (norm. 13,80)

Synomax lihasgeeli

Synomax Lihasgeeli lievittää lihaskipuja, turvotusta ja tulehdusta lihaksissa. Lisäksi se auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta. Synomax Lihasgeeli on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistettu Suomessa.

Synomax Lihasgeeli ei sisällä parabeeneja eikä väriaineita.

100 ml

13,90 (norm. 17,74)

Laxogas

Laxogas on helppo ja kätevä tapa hillitä vatsan turvotusta ja ehkäistä ilmavaivojen syntymistä. Laxogas-valmisteen simetikoni vähentää suoliston kaasukuplien pintajännitystä, jolloin kuplat hajoavat tai sulautuvat yhteen ja kulkeutuvat helpommin pois suolistosta. Vatsan turvotus ja paineen tunne helpottaa, ilmavaivat vähenevät. Piparmintunmakuiset rakeet liukenevat ilman vettä suussa muutamassa sekunnissa.

18 annospussia

8,50 (norm. 11,00)

Aqualan Plus

Aqualan Plus on tehokkaasti kosteuttava perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen.

200 g

7,50 (norm. 10,69)

Kylmägeeli Ratiopharm

Kylmägeeli Ratiopharm lievittää lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Väriaineeton ja kirkas geeli ei tahraa.

150 ml

6,50 (norm. 8,60)

Bats Roll-on, Roll-on Women tai Creme Antiperspirantti OTA 2 MAKSA 1

Herkälle iholle sopivat, tehokkaat antiperspirantit kainaloiden hikoilua estämään. Hajustamattomana tai miedosti hajustettuna. OTA 2 MAKSA 1 -KAMPANJA!

60 ml

(norm. 9,19)

Bepanthen SensiCalm

Kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon tarkoitettu kortisoniton voide. Sopii myös allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja punoitusta.

50 g

14,90 (norm. 17,18)