Tarjoukset

Melarest melatoniini Extra Vahva

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Makuina mansikka sekä salmiakki-lakritsi.

60 tabl

16,90 (norm. 20,46)

Aco Sun Face Fluid Mattifying SPF30 tai SPF50+

Aurinkosuojavoide kasvoille erittäin korkealla suojalla. Antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Vähentää kiiltoa ja jättää iholle mattapinnan. Sisältää aktiiviaineen, joka estää finnien muodostumista. Sopii normaalille ja sekaiholle sekä herkälle iholle. Ei tuki ihohuokosia ja sopii meikin alle. Saatavilla UV-suojakertoimella 30 ja 50+.

40 ml

14,90 (norm. 20,90 - 21,33)

Super Magnesium

Super Magnesium -tableteissa magnesium saadaan kahdesta aminohappokelaatista: magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Näissä muodoissa magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa ja siksi magnesium imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesium edistää lihasten ja hermoston toimintaa. Annostus 2-3 tablettia päivässä, tabletit nautitaan illalla tai urheilusuorituksen jälkeen.

100 tabl

14,90 (norm. 20,30)

Salutem Hammastahna fluorillinen

Salutem hammastahna on herkän ja kuivan suun ongelmiin kehitetty suomalainen, vaahtoamaton hammastahna. Se ei sisällä ärsyttäviä ainesosia. Sisältää fluoria.

70 g

5,90 (norm. 8,33)

Nesteytys Ratiopharm

Nesteytys Ratiopharm on poretablettivalmiste neste- ja suolatasapainon säätelyyn urheilun, hikoilun tai ripulin yhteydessä. Sitruunanmakuinen juoma sisältää glukoosia ja elektrolyyttejä.

10 poretabl

10,90 (norm. 14,28)

Wonderm AntiSepti liuos tai spray

Wonderm AntiSepti on antiseptinen liuos pienten haavojen ja ihovammojen desinfitointiin, ei kirvele. Saatavilla tavallinen kaatopullo ja helppokäyttöinen suihkepullo.

100 ml

3,90 (norm. 5,18)

Ice Power Kylmägeeli

Kylmägeeli, joka lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusta. Auttaa laukaisemaan esim. pitkittyneitä selkä-, niska- ja hartiaseudun lihasjännityksiä sekä sopii lievittämään myös rasituskipuja.

150 ml

9,90 (norm. 13,37)

Remo-Wax -tuoteperhe

Remo-Wax -tuoteperheen tuotteet korvavahan poistoon ja ennaltaehkäisyyn. Nyt koko sarja- 20 %!

10 ml - 15 ml

-20 % (norm. 16,65 - 21,38)

Aco Pure Glow – aikuisen sekaihon ihonhoitosarja

Aco Pure Glow on aikuisen sekaihon ihonhoitosarja, joka ehkäisee epäpuhtauksia ihoa kuivattamatta ja vähentää juonteita. Tuotteet vähentävät pintaryppyjä, parantavat ihon rakennetta ja antavat terveen hehkun. Sarja sisältää raikkaan mattapinnan jättävän geelin, ravitsevan yövoiteen aikuiselle iholle, puhdistusvaahdon aikuiselle iholle sekä runsaasti aktiiviaineita sisältävän seerumin erityisesti epäpuhtaalle iholle.

30 ml - 150 ml

-20 % (norm. 15,98 - 19,19)

Favora Heleyttävä BB-voide SK30

Favora Heleyttävä BB-voide tasoittaa ihon sävyä saaden sen näyttämään tasaisen kauniilta ja luonnolliselta. Voiteessa on suojakerroin SK 30. Se sisältää tehokkasti kosteuttavia ainesosia, kuten betaiinia sekä ihoa vahvistavaa E-vitamiinia. Voide sopii käytettäväksi yksinään tai meikkivoiteen alla. Hajusteeton.

40 ml

16,90 (norm. 24,71)

Priorin Extra

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

60 kaps

36,90 (norm. 43,36)

Apteq Kollageeni Extra

Ihon hyvinvointiin kehitetty monipuolinen ravintolisä, joka sisältää kalakollageenia, C-vitamiinia, kuparia ja biotiinia. Pitää ihon nuorena, lisää kosteutta ja kimmoisuutta.

120 tabl

19,90 (norm. 30,55)

Favora Kosteuttava & Suojaava Päivävoide SK30

Favora Kosteuttava & Suojaava Päivoide sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia, kuten betaiinia ja hyaluronihappoa sekä ihoa vahvistavaa E-vitamiinia. Päivävoide sisältää korkean UVA- ja UVB -suojan UV-säteilyä vastaan. Hajusteeton ja väriaineeton.

50 ml

16,90 (norm. 24,71)

Vagibalance tai Vagimoist ratiopharm

Vagibalance ratiopharm emätintabletti tasapainottaa, palauttaa ja ylläpitää emättimen luonnollista bakteeri- ja pH-tasapainoa. Sisältää maitohappoa ja maitohappobakteereita. Valmiste on hormoniton, parabeeniton ja hajusteeton. Paikallishoito. Bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin yleisimpiä oireita ovat polttelu, kutina ja lisääntynyt valkovuoto.

Vagimoist ratiopharm emätinpuikko kosteuttaa ja auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa sekä edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmiste on hormoniton, parabeeniton ja hajusteeton. Paikallishoito. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kuivuuden hoidossa ja ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

10 kpl

12,90 (norm. 18,00 - 19,13)

Iiris silmätipat

Iiris on ristisidottua hyaluronihappoa sisältävä silmätippa kuivien silmien tehokkaaseen ja pitkäkestoiseen kosteutukseen. Tipat lievittävät kuivasilmäisyyden oireita sekä silmien ärsytystä ja väsyneisyyttä. Säilöntäaineeton. Säilyy 3 kk avaamisesta.

10 ml

12,50 (norm. 16,31)

Aqualan Plus

Aqualan Plus on tehokkaasti kosteuttava perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen.

200 g

7,50 (norm. 10,87)

Lacto Seven

LACTO SEVEN sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus– ja Bifidobacterium-kantoja) inuliinia ja D3-vitamiinia. Inuliini on kasvikuitua, jota maitohappobakteerit käyttävät ravinnokseen. D3-vitamiini ylläpitää normaalia vastustuskykyä.  Aikuisille 1-2 tablettia päivässä. Tabletti niellään veden kanssa.
Yli 3-vuotiaille lapsille 1 tabletti päivässä.

100 tabl

18,50 (norm. 23,62)

Bats Roll-on, Roll-on Women, Roll-on Men tai Creme Antiperspirantti

Herkälle iholle sopivat, tehokkaat antiperspirantit kainaloiden hikoilua estämään. Hajustamattomana tai miedosti hajustettuna.

60 ml

5,90 (norm. 8,62 - 9,86)

LaxoSoft

LaxoSoft on neutraalinmakuinen, liuosmuotoinen makrogolivalmiste, joka sekoitetaan joko kylmään tai lämpimään juomaan. Sen vaikuttava aine, makrogoli 4000 lisää veden määrää paksusuolessa ja hidastaa veden imeytymistä suolistossa, jolloin kovat ulosteet pehmenevät, ulostemassa kasvaa ja suoliston liikkeet lisääntyvät – ulostaminen helpottuu ja vatsa toimii luonnollisemmin. Vaikutus alkaa noin 1­–3 vuorokauden kuluessa. Sopii myös yli 2-vuotiaille lapsille sekä raskauden ja imetyksen aikana.

250 ml

5,50 (norm. 9,68)